Hvad tilbyder vi?

Alle kan få brug for en at tale med. Ensomhed, angst og samlivsproblemer er nogle af de ting, der får folk til at henvende sig til os. Når du ringer herind eller henvender dig personligt, tager vi os god tid til at tale med dig. Vi dømmer ikke, men lytter, støtter og vejleder.

Samtalerne er uformelle og uforpligtende. Vi tager udgangspunkt i det, du har lyst til at tale om. Henvender du dig personligt, foregår samtalerne under fire øjne – i fred og ro over en kop kaffe eller te.

Ingen tidsbestilling
Du skal ikke bestille tid – bare ring til os eller kom herind. Vi er altid to eller tre på vagt fra kl. 18 til kl. 07 – hele ugen, året rundt (OBS! se afsnit hvem vi henvender os til) .

Anonymitet
Når du henvender dig, er du anonym. Samtlige medarbejdere har tavshedspligt.

Vi har kendskab…
til sociallovgivningens rammer, og vi har en solid viden om de forskellige hjælpeforanstaltninger i Aalborg Kommune og resten af Nordjylland. Derfor har vi gode muligheder for at henvise dig til de instanser, hvor du kan få yderligere hjælp.

Den Sociale Skadestue henvender sig til
borgere i Aalborg Kommune og resten af Nordjylland. Den Sociale Skadestue er for alle uanset køn, alder og socialt tilhørsforhold – dog er vi hverken en social café eller en varmestue. Det, vi tilbyder, er en samtale under fire øjne med et omsorgsfuldt menneske, som har tid og overskud til at lytte