previous arrow
next arrow
Slider

Kærestesorger

Spekulerer du på: kærestesorger, hvordan kommer man videre, mænd og kærestesorger. Alle kan have en vanskelig tid, være ked af det, deprimeret og have kærestesorg eller depression m.m. Den Sociale Skadestue hjælper, og har tavshedspligt, og du er anonym. Den Sociale Skadestue er parat til dig.

Kærestesorger – Den Sociale Skadestue er parat

Har du kærestesorg, så kan du blive støttet efter kærestebrud. Føles livet slut, og du som fiasko, og chokeret og dybt ulykkelig. Så ser ingen klart – det er en dyb sorg af miste sin elskede. Den Sociale Skadestue hjælper, og du bliver glad igen. Læs først rådene efter kærestebrud.

Vi udvikles under krise. Sorgen kan bringe dig til et endnu bedre sted end tidligere livet. Du bærer ikke hele skylden for kærestebruddet. Det er der altid to om. Kan du gøre noget anderledes overfor en ny kæreste? Hvad lærte du af godt og ondt i forholdet. Opsummér alle disse erfaringer.

For din egen skyld bør du blokere ekskæresten på Facebook, så du ikke ser hans Facebookprofil og fotos. Der kan være fotos af en ny kæreste, og se ikke, hvad ekskæresten liker af andre fotos. Du bør fjerne minderne om ekskæresten, så fylder vedkommende mindre i dine tanker. Dermed kommer du over ekskæresten hurtigere. Gå rundt i boligen og bortskaf minder om ekskæresten, smid minderne ud eller gem dem langt væk. Senere tages de frem, når du er klar følelsesmæssigt til gensynet.

Vær ikke venner med ekskæresten, hvis der ikke ligefrem er børn indblandet. Du behøver ikke ekskærestens venskab, men derimod håber du på, at I bliver kærester igen. Derfor hold afstand til ekskæresten. Lige efter kærestebruddet så vær sammen med folk, som du stoler på, og som holder af dig. De vil fortælle dig, at du er god nok, for som person er der selvfølgelig intet galt med dig.

Du er god nok, men I var bare ikke gode sammen. Lad dine nære trøste dig, når du græder. Lad jeres venskaber styrkes. Brug naturen og få et andet syn på verden omkring dig. Andre har også kærestesorg. Du kan skrive breve til ekskæresten: Hvordan irriterede han dig? Hvad vil du skælde ham ud for? Send selvfølgelig ikke brevene.

Forbliv den gode person, som du er, og hævn dig ikke. Dine venner kan miste respekt og tilliden til dig. Du kan give ekskærestens telefonnummer til folk i nattelivet som sød hævn. For nogle er one-night-stands godt.